Glass House Architec Design

A dark, dressed seng-wing driven forward to receiving the entrance stairs cut into a wooden carp berjajar open space filled with glass to suite guests and athletics. stairs next to the balcony and the entrance – a central hall space – this is one of the day, dedicated to outdoor living leading out to large deck. Office Carpets Pty Ltd After zig-Zag of the pinwheel, the stairs and then go to a garden deck, with a berth to arrive at a landing in the water. The house is steel framed, with wood filler stud; cedar and zinc-clad, aluminum window frames and single-ply roofing. The house is situated on the banks of the river Loddon, near Wargrave. We based our concept on three elements: living room, living room and bedroom, to make the ‘wings’ which adopted the pinwheel shape, raised on columns to deal with flooding from rivers.

This project consists of 236 apartments in two blocks with a page in the U-shaped opening toward the harbor. Varying the height of 5-8 floors and visually reduce the scale of the project, along with the proportion of thin glass partition, the front of the White House gave a light and graceful appearance. The entire project, including projecting bays, are given in white stucco with fenestration warm teak, giving the whole project is a maritime feel. Danish architects Lundgaard & Tranberg Harbour Isle designing apartment buildings in Copenhagen, Danish. The buildings are part of the new Havneholmen Copenhagen region, which is a former industrial area that has been transformed into residential and business zone, taking better advantage of the location of the port.

The cedar siding and window exterior volume of warm mahogany and helps to balance the scale house for the density of its environment, woven in and out of view over the surrounding houses and tall, native cypress trees. Throughout the interior, is programmed and cleanly detailed mahogany cabinetry complemented by live-edge walnut pieces of Nakashima furniture fabrics and carefully selected and completed. Dense and steep site home this weekend in Carmel-by-the-Sea, California requires proper repair of the existing building volume to maximize the depth of the unused from home and view the Pacific. A central space defined by the display of complex and variable mahogany board and fully folding glass walls designed to visually connect the private rooms at the rear of the house to the central courtyard through to the seafront family room and kitchen. Low-profile steel cables supporting the structure of the glass ceiling of the page to maximize the surface area of glass to allow sunlight to warm the heart of the home and protect it from strong sea breezes.